top of page

Veronica Hedberg till utbildningsdagen 7 oktober!


Upptäck kraften i växtbaserad kost: Reversera övervikt och typ 2-diabetes!


Är du redo att ge dig ut på en resa för att återta din hälsa, vitalitet och livslängd? Följ med oss på en föreläsning som kan förändra ditt liv för alltid!


Vi presenterar Veronica Hedberg, vår vice ordförande, överläkare vid kirurgkliniken i Gävle och en av författarna till den väl omskrivna boken Smart mat. Veronica kommer att vara inledande föreläsare på vår utbildningsdag i Stockholm 7 oktober. Hon kommer att presentera en inspirerande analys av den otroliga effekten av växtbaserad mat på två av vår tids mest akuta hälsoproblem: övervikt och typ 2-diabetes.


Få insyn i vetenskapen: Varför växtbaserad kost?

Fördjupa dig i den senaste vetenskapliga forskningen som avslöjar de häpnadsväckande fördelarna med att anta en växtbaserad livsstil. Lär dig hur mat som är centrerad kring oprocessade vegetabilier inte bara kan hjälpa dig att gå ner i vikt utan också effektivt hantera och till och med vända typ 2-diabetes.


Omfamna matens potential!

Lås upp hemligheterna med att införliva näringsrika frukter, grönsaker, baljväxter och fullkorn i dina dagliga måltider. Övervikt och typ 2-diabetes når epidemiska proportioner, men kraften att förändra ligger inom oss. Upptäck hur enkla kostval kan leda till djupgående förbättringar i din hälsa och ditt allmänna välbefinnande.


Denna föreläsning är din chans att ta kontroll över din hälsa och vitalitet. Missa inte möjligheten att höra från en av experterna på området och få insikter som kan förändra ditt liv för alltid.


Följ med oss på denna transformerande resa mot ett friskare, mer levande du! Boka din plats idag och sprid budskapet. Låt oss göra en positiv förändring, en tallrik i taget!


När? Lördagen 7 oktober 2023.

Tid? 08:30-17:00

Var? ABF-huset, Sveavägen 41 i Stockholm.

Hur? Mer information och utbildningsdagen och hur man anmäler sig finns här:
Comments


bottom of page