top of page

Växtbaserad kost på elva sjukhus i NYC – föreläsning 7 oktober


Är du redo att ge dig ut på en resa mot bättre hälsa och hållbart liv? Följ med oss på den kommande utbildningsdagen Framtiden är växtbaserad för en insiktsfull föreläsning som lovar att förändra ditt sätt att uppfatta sjukvård och kost. I denna exklusiva session kommer vi att fördjupa oss i det banbrytande initiativet från NYC Health+Hospitals, där de har revolutionerat patientvården genom att introducera en växtbaserad kost på alla sina elva sjukhus. Den här föreläsningen är bara en av en hel dag av insiktsfulla presentationer under utbildningsdagen som äger rum i Stockholm den 7 oktober.


Talarprofil: Mercedes Redwood


Vår utvalda talare, Mercedes Redwood, är Assistant Vice President vid Management Services för NYC Health + Hospital sedan 6 år. Hon ansvarar för supporttjänster (mat och näring, hushållning, tvätt och linne, avfallshantering, försäljning, mat och presentbutiker) för systemets 11 sjukhus, 5 rehabavdelningar och 70 diagnostik- och behandlingscenter.


Innan Mercedes började på NYC Health + Hospital var hon General Manager med flera kontrakterade tjänster vid Sodexo och Aramark i över 25 år. Hon har haft ansvar för många förändringar för att förbättra mat- och serviceupplevelsen för patienter.


En av hennes stoltaste prestationer i NYC Health + Hospital var implementeringen av Plant Base-programmet som startade i mars 2022. Detta utformades för att hantera måltidsservice från början till slut och för att hjälpa till med införandet av växtbaserade måltider


Mercedes är en legitimerad dietist och tog sin masterexamen i näringslära från Hunter College i New York City.NYC Health+Hospitals Plant-Based Initiative


Sjukvården utvecklas och NYC Health+Hospitals leder vägen. Upptäck hur denna banbrytande organisation har tagit ett djärvt steg mot att förbättra patientresultaten och främja allmänt välbefinnande genom att anamma en växtbaserad kost. I den här föreläsningen får du lära dig:


  • Hälsofördelarna: Utforska de hälsofördelar som är förknippade med en växtbaserad kost. Upptäck hur det kan hjälpa till att förebygga och till och med vända kroniska sjukdomar som diabetes, samtidigt som det främjar hjärthälsa och viktkontroll.


  • Eric Adams transformation: New Yorks borgmästare Eric Adams personliga resa från diabetes typ 2 till hälsa och vitalitet genom en växtbaserad kost. Lär dig hur hans berättelse har inspirerat denna monumentala förändring i vårdens praxis.


  • Sodexos partnerskap: Ta reda på hur Sodexo, en global ledare inom livsmedelstjänster, har samarbetat med NYC Health+Hospitals för att säkerställa ett framgångsrikt genomförande av detta initiativ. Upptäck de läckra och näringsrika växtbaserade alternativen som nu finns tillgängliga på NYC sjukhus.


  • Hållbarhet och miljöpåverkan: Få insikter i hur växtbaserad kost stämmer överens med miljömässiga hållbarhetsmål. Lär dig hur denna förändring kan bidra till att minska koldioxidavtrycket och bidra till en grönare, hälsosammare planet.


  • Patientcentrerad vård: Förstå hur denna förändring i kostpraxis förbättrar patientcentrerad vård på NYC Health+Hospitals. Upptäck hur patienter upplever förbättrat välbefinnande och större tillfredsställelse med sin sjukhusvistelse.


Kom på utbildningsdagen för en hälsosammare framtid


Missa inte detta tillfälle att vara en del av denna transformativa rörelse inom vården. Oavsett om du är sjukvårdspersonal, en matentusiast eller någon som är intresserad av att leva en hälsosammare livsstil, är den här föreläsningen för dig.


Evenemangsdetaljer:


Datum: 7 oktober 2023

Tid: 08:30-17:00

Plats: ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm


Bli en del av vårdrevolutionen! Boka din plats på den utbildningskonferens som kommer att innehålla Mercedes Redwoods fängslande föreläsning om NYC Health+Hospitals resa mot en växtbaserad framtid. Konferensen kommer också att visa upp insatser på två svenska sjukhus som banar väg för användningen av växtbaserad kost för slutenvårdspatienter. Tillsammans kan vi ta ett steg närmare hälsosammare liv och en mer hållbar värld. Häng med oss och låt dig inspireras!SISTA DAG FÖR ANMÄLAN 2023-09-22


Comments


bottom of page