top of page

Emelie blev av med sin IBS

Jag blev vegan för djurens skull, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte sett någon skillnad i hälsan. Tidigare hade jag IBS och svåra besvär med magen. Det är borta nu!


Jag mår så mycket bättre både fysisk och psykiskt nu när jag inte längre konsumerar djur över huvud taget. Jag hoppas få inspirera fler omkring mig så de också kan må bättre och att djuren ska få vara ifred.


Dessutom är det ju bra för miljön!


Liknande inlägg

Visa alla

Erika blev av med sina allergier

Jag har varit kraftigt allergisk sedan jag var barn: pollenallergi, pälsdjursallergi, eksem och astma. Jag har medicinerat tungt under större delen av mitt liv med inhalationer, kortisonkrämer, antihi

”Har aldrig haft så mycket energi som nu”

Övergick till en växtbaserad kost i januari 2014 med enstaka (5-6 gånger) inslag av mejeriprodukter det första halvåret. Sedan ungefär ett år tillbaka äter jag i princip enbart växtbaserad kost, minim

Comentarios


bottom of page