top of page
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
David Stenholtz Växtbaserat i primärvård
Benno Krachler Om livsstilsmedicin
Elisabeth Dean Universal Food Guide
Henrietta Lammes Inflammation och hälsa
Mattias Kristiansson Intervju
Dr Klaper What I wish I learned
Dr Greger How not to age
Grön omställning på kvinnokliniken
Axel Lilliestråle Praktisk näringslära
Peter Stenvinkel Från tallrik t planet
Framtiden är växtbaserad 2023
Kontakt
Mer
Use tab to navigate through the menu items.
Bli månadsgivare!
Läkare för framtiden
HÄLSA, HÅLLBARHET, HELHET
Logga in
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
David Stenholtz Växtbaserat i primärvård
Benno Krachler Om livsstilsmedicin
Elisabeth Dean Universal Food Guide
Henrietta Lammes Inflammation och hälsa
Mattias Kristiansson Intervju
Dr Klaper What I wish I learned
Dr Greger How not to age
Grön omställning på kvinnokliniken
Axel Lilliestråle Praktisk näringslära
Peter Stenvinkel Från tallrik t planet
Framtiden är växtbaserad 2023
Kontakt
Quinoapilaff
Quinoa är en lättillagad och näringsrik ört, vars frön man kan använda istället för ris. Ingredienser 8 portioner 1 gul eller röd lök,...
Mexikansk quinoa
Ingredienser 3 portioner 2,5 dl quinoa 5 dl vatten 2,5 dl salsa 1 tsk vitlökspulver 1 tsk lökpulver 1/2 tsk salt Tillredning Skölj...
bottom of page