top of page
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
Framtiden är växtbaserad
Peter Stenvinkel Från tallrik t planet
Björn Ohlsen Pandemier och animalier
Christina Hambraeus Hjärtkliniken Falun
David Stenholtz Hjärt-kärlsjukdomar
Henrietta Lammes Åldrande och kost
Karin Gibson Växtbaserad kost till barn
Samantha Morgenstern New York
Stella Cizinsky Vego på hjärtklinik
Veronica Hedberg Diabetes och övervikt
Kontakt
Mer
Use tab to navigate through the menu items.
Bli månadsgivare!
Läkare för framtiden
HÄLSA, HÅLLBARHET, HELHET
Logga in
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
Framtiden är växtbaserad
Peter Stenvinkel Från tallrik t planet
Björn Ohlsen Pandemier och animalier
Christina Hambraeus Hjärtkliniken Falun
David Stenholtz Hjärt-kärlsjukdomar
Henrietta Lammes Åldrande och kost
Karin Gibson Växtbaserad kost till barn
Samantha Morgenstern New York
Stella Cizinsky Vego på hjärtklinik
Veronica Hedberg Diabetes och övervikt
Kontakt
Mat från växtriket skyddar hjärnan
Man fann att hela vegetabilier, i synnerhet bär, grönsaker och frukt är de livsmedel som verkar ha bäst hjärnskyddande effekt. Mättat...
Växtbaserad kost förebygger och behandlar Parkinsons sjukdom
Sett till befintlig litteratur anser forskarna att patienter som lider av Parkinsons sjukdom bör rekommenderas en varierad växtbaserad...
bottom of page