top of page
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
David Stenholtz Växtbaserat i primärvård
Benno Krachler Om livsstilsmedicin
Elisabeth Dean Universal Food Guide
Henrietta Lammes Inflammation och hälsa
Mattias Kristiansson Intervju
Dr Klaper What I wish I learned
Dr Greger How not to age
Grön omställning på kvinnokliniken
Axel Lilliestråle Praktisk näringslära
Peter Stenvinkel Från tallrik t planet
Framtiden är växtbaserad 2023
Kontakt
Mer
Use tab to navigate through the menu items.
Bli månadsgivare!
Läkare för framtiden
HÄLSA, HÅLLBARHET, HELHET
Logga in
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
David Stenholtz Växtbaserat i primärvård
Benno Krachler Om livsstilsmedicin
Elisabeth Dean Universal Food Guide
Henrietta Lammes Inflammation och hälsa
Mattias Kristiansson Intervju
Dr Klaper What I wish I learned
Dr Greger How not to age
Grön omställning på kvinnokliniken
Axel Lilliestråle Praktisk näringslära
Peter Stenvinkel Från tallrik t planet
Framtiden är växtbaserad 2023
Kontakt
Ökade riskfaktorer för hjärtsjukdom med mer läsk – efter bara 2 veckor
76 personer delades in i 4 grupper som fick dricka läsk med olika halt av majssirap (HFCS high fructose corn sirap) vilket idag ersatt...
bottom of page