top of page
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
Framtiden är växtbaserad
Peter Stenvinkel Från tallrik t planet
Björn Ohlsen Pandemier och animalier
Christina Hambraeus Hjärtkliniken Falun
David Stenholtz Hjärt-kärlsjukdomar
Henrietta Lammes Åldrande och kost
Karin Gibson Växtbaserad kost till barn
Samantha Morgenstern New York
Stella Cizinsky Vego på hjärtklinik
Veronica Hedberg Diabetes och övervikt
Kontakt
Mer
Use tab to navigate through the menu items.
Bli månadsgivare!
Läkare för framtiden
HÄLSA, HÅLLBARHET, HELHET
Logga in
Hem
Kost & Hälsa
Cancer
Diabetes
Hjärtkärlsjukdom
Mattriangeln
Broschyr om växtbaserad kost
Nyheter
Artiklar
Nya studier
Stöd oss
Bli medlem
Månadsgivare
Medlemskap via Swish
Medlemskap via kort/PayPal
Donera
Om oss
Föreläsningar
Framtiden är växtbaserad
Peter Stenvinkel Från tallrik t planet
Björn Ohlsen Pandemier och animalier
Christina Hambraeus Hjärtkliniken Falun
David Stenholtz Hjärt-kärlsjukdomar
Henrietta Lammes Åldrande och kost
Karin Gibson Växtbaserad kost till barn
Samantha Morgenstern New York
Stella Cizinsky Vego på hjärtklinik
Veronica Hedberg Diabetes och övervikt
Kontakt
Vegokött är bättre än animaliskt för både hälsa och miljö
För två år sedan skrev Pernilla Berg en utmärkt artikel på detta tema i Vego (se här). Eftersom många återkommande frågar om...
Vegokött förbättrar hälsomarkörer jämfört med animalier
Forskare lottade 36 personer till att antingen äta vegokött eller animalier (mest rött kött) som proteinkälla under 8 veckor. Därefter...
bottom of page