top of page

Växtbaserad kost till äldre – föreläsning 7 oktober


Är du redo att ge dig ut på en resa mot bättre hälsa och vitalitet under dina gyllene år? Vill du upptäcka de anmärkningsvärda fördelarna med en växtbaserad kost skräddarsydd speciellt för seniorer? Om så är fallet, kom på vår utbildningsdag Framtiden är växtbaserad där Henrietta Lammes, nutritionist och specialistläkare i internmedicin från Geriatriska kliniken i Nyköping, kommer att upplysa oss om vinster och utmaningar med en växtbaserad kost för äldre.


Datum: 2023-10-07

Tid: 08:30-17:00

Plats: ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm


Varför ska du gå på denna föreläsning?


Åldrande är en naturlig del av livet, men det betyder inte att du måste kompromissa med din hälsa och vitalitet. Henrietta Lammes, med sin expertis inom nutrition och internmedicin, kommer att guida dig genom potentialen hos en växtbaserad kost för seniorer. Här kan du läsa fem goda skäl till att delta:


1. Vetenskapliga insikter: Henrietta, som disputerat om näringslära för äldre, ger den senaste vetenskapliga forskningen om hur en växtbaserad kost kan förbättra äldres hälsa och välbefinnande. Hon kommer att presentera övertygande bevis på hur denna kostmetod kan främja livslängd och minska risken för kroniska sjukdomar.


2. Praktiska tips: Att övergå till en växtbaserad kost kan vara skrämmande, särskilt för dem som har följt traditionell kost i årtionden. Dr. Lammes kommer att ge praktiska råd och strategier för att göra bytet sömlöst, roligt och hållbart för seniorer.


3. Personlig vägledning: Varje individ är unik och kostbehoven kan variera. Dr. Lammes kommer att diskutera hur man skräddarsyr en växtbaserad kost för att möta de specifika näringsbehoven hos äldre individer, för att säkerställa att de får alla de viktiga näringsämnen de behöver för att åldras väl.


4. Frågestund: Har du brännande frågor om växtbaserad kost och deras genomförbarhet för äldre? Henrietta kommer att ägna tid åt att svara på dina frågor, ge klarhet och ta itu med problem.


5. Nätverksmöjlighet: Få kontakt med likasinnade personer som delar ditt intresse för hälsosamt åldrande och växtbaserad näring. Den här konferensen är en utmärkt plattform för att få nya vänner och bygga en stödjande gemenskap.


Boka din plats idag!


Missa inte denna unika möjlighet att få insikter från Henrietta och lära sig om hur en växtbaserad kost är lämplig och näringsriktig för äldre. Säkra din plats på den kommande utbildningskonferensen nu! Begränsat antal platser, så agera snabbt för att säkerställa ditt deltagande.


Omfamna potentialen i att åldras hälsosamt med den kunskap du får på denna upplysande föreläsning. Vi ser fram emot att välkomna dig den 7:e oktober på ABF-huset, Sveavägen i Stockholm. Låt oss ta det första steget mot en friskare och lyckligare framtid tillsammans!Comments


bottom of page