top of page

Växtbaserad kost för barn med Karin Gibson på utbildningsdagen den 7 oktober!


Är du en förälder som vill ge ditt barn den hälsosammaste starten i livet? Är du nyfiken på fördelarna med en växtbaserad kost för dina små? Kolla inte vidare! Vi är glada över att presentera en informativ föreläsning av dietisten Karin Gibson, som är specialiserad på växtbaserad nutrition för barn. Följ med oss när vi utforskar världen av växtbaserad mat skräddarsydd för barn, där vetenskap möter medkänsla och läckerhet. Föreläsningen kommer vara en del av vår utbildningsdag Framtiden är växtbaserad:


Datum: 2023-10-07

Tid: 08:30-17:00

Plats: ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm


Varför växtbaserad kost för barn?

Våra barns hälsa och välbefinnande är av största vikt. Vi vill alla det bästa för dem, och det inkluderar deras kost. Men har du någonsin undrat om en växtbaserad kost kan vara nyckeln till en hälsosammare och mer hållbar framtid för ditt barn? Karin Gibson, med sin långa erfarenhet av rådgivning till veganföräldrar, gravida kvinnor och ammande mammor, kommer dela med sig av den senaste forskningen på ämnet och förklara varför en växtbaserad kost kan vara ett fantastiskt val även för de yngsta medlemmarna i vår familj.


Möt experten: Karin Gibson

Karin Gibson är en legitimerad dietist som började sin karriär inom primärvården i Sverige men som ganska snabbt förstod att hon behövde fokusera på sin passion - den växtbaserade kostens fördelar för optimerad hälsa! För ca 10 år sedan flyttade hon till New York, USA, där hon vidareutbildade sig inom växtbaserad nutrition och även startade sitt egna företag, Grazing Greens (@grazinggreens). Under tiden hon bodde i New York blev hon också mamma till två små barn vilket gjorde att hon ville ägna sin karriär åt att hjälpa småbarnsföräldrar, gravida kvinnor och ammande mödrar att designa en hälsosam och näringsmässigt komplett växtbaserad kost för bästa möjliga start i livet. Karin kommer ta med sig en mängd kunskap och expertis till bordet, och hennes ödmjuka och evidensbaserade inställning till växtbaserad kost har stöttat otaligt många familjer att känna sig trygga med sitt livsstilsval.


Vad du kan förvänta dig av föreläsningen

I denna föreläsning kan du se fram emot:


  • Näringslärans grunder: Karin kommer att förklara hur man bygger en välbalanserad växtbaserad kost för barn, vilket inkluderar att att du får en solid förståelse för de väsentliga näringsämnena ditt barn behöver för sund tillväxt och utveckling.


  • Vardagsstrategier: Upptäck praktiska tips och tricks för att införliva växtbaserad mat i ditt barns kost, vilket gör måltiderna trevligare och enklare för både föräldrar och barn.


  • Myter kontra fakta: Karin kommer att avslöja vanliga missuppfattningar om växtbaserad kost för barn och istället tillhandahålla evidensbaserad information.


  • Frågestund: Har du brännande frågor om växtbaserad kost? Karin tar emot dina frågor under frågestunden och ser till att du går därifrån med all information du behöver för att göra välgrundade val för din familj.


Följ med oss på en lärorik kväll

Den här föreläsningen är för alla som är intresserade av att optimera sitt barns näring. Oavsett om du är ny på växtbaserad kost eller har många års erfarenhet, kommer Karins kunskap att inspirera dig att göra hälsosammare val för din familj.


Missa inte denna möjlighet att lära av en expert på området! Registrera dig nu och ta det första steget mot att ge ditt barn den bästa möjliga starten i livet.


Antalet platser är begränsat, så boka din plats redan idag!


För registrering och mer information, besök https://www.lakareforframtiden.se/utbildningsdag2023.


Comentários


bottom of page