top of page

David Stenholtz föreläser på utbildningsdagen 7 oktober


Är du redo att ta kontroll över din hälsa och ge dig ut på en resa mot en livsstil som håller ditt hjärta friskt? Följ med oss på en upplysande föreläsning av David Stenholtz, när han fördjupar sig i de transformerande effekterna av växtbaserad kost på hjärt-kärlsjukdomar och högt blodtryck. David är den andra talaren på vår utbildningsdag den 7 oktober. Det här evenemanget kommer att bli en ögonöppnande upplevelse.


Datum: 2023-10-07

Tid: 08:30-17:00

Plats: ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm


Varför ska du vara med?

Kardiovaskulära sjukdomar och högt blodtryck är bland de vanligaste dödsorsakerna i världen. Den goda nyheten är att många av dessa tillstånd kan förebyggas genom livsstilsförändringar, och ett av de mest effektiva sätten att göra det är genom att övergå till en växtbaserad kost. Här är varför du inte bör missa denna föreläsning:


1. Expertinsikter: David Stenholtz har som grundare och ordförande av Läkare för framtiden under ett årtionde koordinerat ett nätverk av vårdpersonal och forskare inom nutrition. Han för vidare den kunskap som koncentrerats av detta arbete och tillför erfarenheter från sitt arbete som läkare under tjugo år.


2. Spetsforskning: Lär dig om den senaste vetenskapliga forskningen som stöder fördelarna med växtbaserad kost för att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar och högt blodtryck.


3. Praktiska tips: Upptäck praktiska tips och strategier för att gå över till en växtbaserad kost, även om du är nybörjare i världen av växtbaserad kost.


4. Frågestund: Få dina brännande frågor besvarade under frågestunden med David.


Om David Stenholtz

David Stenholtz är överläkare vid onkologkliniken på Södersjukhuset. Han är även författare till den nyligen utgivna boken Kostens kraft. I sin bok utforskar han den djupgående effekten av kostförändringar på vår hälsa och vårt välbefinnande. Hans långa erfarenhet har gett honom ett unikt perspektiv över vikten av kost för att förebygga och reversera sjukdomar.


Höjdpunkter

  • Växternas kraft: Förstå hur växtbaserad kost kan minska inflammation, sänka kolesterolet och förbättra hjärthälsa.

  • Fallstudier: Utforska verkliga framgångshistorier om individer som har förändrat sin kardiovaskulära hälsa genom växtbaserad mat.

  • Verkningsmekanismer: Få insikter om de näringsämnen som spelar en avgörande roll för kardiovaskulär hälsa och var man kan hitta dem i växtbaserad mat.


Anmälan

Missa inte denna möjlighet att lära av en av de främsta experterna inom kosthälsa. Anmäl dig till utbidlningsdagen idag idag genom att besöka vår hemsida på https://www.lakareforframtiden.se/utbildningsdag2023 . Tidig anmälan rekommenderas då antalet platser är begränsat.


Anslut dig till oss för en hälsosammare framtid

Om du är redo att ta hand om din kardiovaskulära hälsa och utforska den transformerande kraften hos växtbaserad kost, kom på vår utbildningsdag där denna spännande föreläsning av David Stenholtz ingår. Tillsammans kan vi frigöra potentialen för en friskare och lyckligare framtid.


För mer information och uppdateringar, besök vår webbplats på https://www.lakareforframtiden.se/ eller kontakta oss på info@lakareforframtiden.se . Vi ser fram emot att se dig där!


Comentários


bottom of page