top of page

Biljetter släppta till live-streaming av utbildningsdagen 7 oktober!


Många har efterfrågat möjligheten att delta i vår utbildningsdag 7 oktober på distans. Nu kan vi stolt tillkännage att biljetter till hela dagens live-streaming är släppta!


För endast 190 kr får du som inte kan delta fysiskt möjlighet att vara med när det händer. Klicka på knappen längst ned så kommer du till anmälan. När du har betalat får du ett mail med din biljett. När utbildningsdagen börjar (kl. 09.00) klickar du på länken i biljetten för att starta streamingen. Sedan är du med på dagen från ditt vardagsrum! I chatten kommer du att kunna ställa frågor till föreläsarna som framförs under frågestunden i mån av tid.


Lär dig om matens potential att motverka kroniska sjukdomar, samband mellan djurfabriker och pandemier samt att både barn och äldre kan gynnas av växtbaserad kost. Ta tillvara denna unika möjlighet att vara med när historia skrivs. Vårt unika program kommer ge en hoppfull insikt i det växtbaserade kostskiftet som just nu breder ut sig på alltfler sjukhus, avdelningar och vårdenheter. Bevittna hur en milstolpe sätts i arbetet mot sundare och grönare matvanor!Comentarios


bottom of page