top of page

Årsmöte och ny styrelse

Söndagen 5 mars hade Läkare för framtiden årsmöte. Vi gick igenom det gångna årets aktiviteter och planerade för 2023. Vi har redan många föreläsningar inbokade för både vårdpersonal och allmänhet och fler kommer att tillkomma. Hittills har vi tre större event i kalendern; AT-mässan 30-31 mars, Vår egen utbildningskonferens 7 oktober och mässan Allt för hälsan 10-12 novomber.

Läkare för framtidens styrelse. Från vänster: Henrietta Lammes, Veronica Hedberg, David Stenholtz, Clas-Olof Kronogård, Alex Baralt och Sibylla Jämting

Nya förtroendevalda röstades in. David Stenholtz fortsätter som ordförande och Veronica Hedberg som vice-ordförande. Kvar från förra årets styrelse är också Henrietta Lammes och Clas-Olof Kronogård. Vi välkomnar Alex Baralt och Sibylla Jämting som nya styrelsemedlemmar! Övriga förtroendevalda går att se här.


Vi planerar för fortsatt tillväxt och att våra aktiviteter kommer öka stadigt i antal under 2023. Vi tackar alla er som gör detta möjligt genom att bidra till vår verksamhet!


Commentaires


bottom of page