Broschyr om växtbaserad kost

Läkare för framtiden publicerar härmed en broschyr som sammanfattar hälsovinster med att äta en växtbaserad kost. Broschyren är författad av en arbetsgrupp inom vår organisation bestående av vår ordförande David Stenholtz, bitr, överläkare i onkologi, vår vice ordförande Veronica Hedberg, specialistläkare i kirurgi, professor Gunnar Johansson, professor Peter Nygren, överläkare i obstetrik och gynekologi Clas Olof Kronogård, leg. dietist Klas Johansson och specialistläkare i internmedicin Dirk Straatman.

Publikationen är inspirerad av en broschyr från USA:s största vårdföretag Kaiser Permanente (se här). För att optimera och förenkla spridning av broschyren har vi valt ett så kortfattat och kärnfullt format som möjligt. Det är fritt fram för vem som helst att ladda ned och sprida i två enkla steg:
– Klicka på länken nedan och ladda ned broschyren som pdf.
– Skriv ut dubbelsidigt (välj vänd längs kortsida) det antal broschyrer du önskar.

Broschyren är tillkommen efter upprepade önskemål från vårdgivare som vill informera sina patienter om växtbaserad kost men spridning kan naturligtvis ske i alla forum.

Klicka här —> Broschyr växtbaserad kost <— för att ladda ned broschyren.

Bli medlem

Man behöver inte vara läkare eller jobba inom vården för att bli medlem i Läkare för Framtiden.

Det kostar 300 kr per kalenderår (studerande och pensionärer betalar 100 kr per kalenderår). Tecknar du medlemskap i oktober eller senare bjuder vi även på följande års medlemskap!

Läs mer ›

Prenumerera via e-post

Följ oss på Facebook

Twitter